i eto tako...

nadrealni pokusaji racionalizacije realnosti

03.03.2010.

Radmanovicu, dabogda te stigla pravda!

Radmanovic> Hapsenje Ganica je izvrsavanje pravde!

ne sjecam se kada me neka izjava toliko iznervirala. nit se slazem sa ideologijom familije Ganic, niti sa njihovim kriminalom, niti sa njegovom Fondacijom za obrazovanje koja je za sve godine postojanja iskolovala samo Eminu i Emira Ganica, itd...jedino s cim se slazem jeste da Tuzilastvo BiH treba da ispita sve okolnosti i procesuira sva odgovorna lica, ako je takvih bilo, za navodni zlocin pocinjen u Dobrovoljackoj ulici...

ali taj Ejup Ganic placa porez od kojeg cetnik Radmanovic prima masnu platu. I taj Ejup Ganic, je bio clan Predsjednistva ove zemlje.  isto kao sto je i osudjena ratna zlocinka Biljana Plavsic bila predsjednica entiteta, koja je priznala zlocin koji je pocinila, pa su je docekali ko majku Terzu po pustanju iz zatvora.

u odbranu svoj partijskog kolege stao je i najruziji transvestit medju zenama, prokleta Majkicka, koja je kazala kako nema smisla da se kaucija bivsem clanu Predsjednistva placa od 'narodnih para'.

pa ako se vase plate mogu placati od mojih i Ganicevih para, a zalazete se za procesuiranje predmeta Dobrovoljacka ulica u Srbiji, onda i Ejup Ganic ima stopostotono pravo da mu kaucija bude placena nasim pisljivim parama...koje bi ionako u suprotnom zavrsile u necijem dzepu!

KAKO IKO MOZE VISE SLUSATI OVE PRICE? IMA LI IKO OVDJE I MALO ZDRAVOG RAZUMA DA STJERA SVE OVE IDIOTE U PICKU MATERINU????